Etusivu

Henkilökuva

Kurssit

Artikkelit

Meditaatioillat

Hoidot/ohjaukset


K I R J A T


Ykseyden oppikirja

Sydäntietoisuus

Tietoisuuden synteesi

Rakkauden tie

Tietoisuus ja itsen eheytyminen


M E D I T A A T I O

[Meditaatiolevyt]

Ohjattu meditaatio

Meditaatiomusiikki
MEDITAATIOLEVYT  (MP3)


Tällä sivulla esitellään myynnissä olevat meditaatiolevyt, jotka sisältävät ohjatun meditaation. Kaikki ohjatut meditaatiot ovat MP3-muodossa. MP3-levyjä voit kätevästi kuunnella älykännykällä, MP3-soittimilla ja vaikka tablettitietokoneella. CD-levyjä ei ole myynnissä. Maksusuorituksen jälkeen saat sähköpostitse linkin, josta voit ladata tilaamasi MP3-levyt.

Meditaatioissa on käytetty pääosin ammattimuusikoiden säveltämää kaunista ja koskettavaa korkeatasoista meditaatiomusiikkia. Uusissa meditaatiolevyissä on myös panostettu puheen sovittamiseen ja parempaan tekniseen laatuun. Ohjatut meditaatiot on puhuttu suomeksi ja meditaatioiden puhujina on Jaakko Muhonen.

Ohjattu meditaatio kauniilla taustamusiikilla sopii myös hyvin rentoutumiseen ja syvärentoutumiseen.

Katso: Video meditaatiotekniikoista

Tilaa meditaatiolevyt sähköpostitse: asiakaspalvelu@selfcon.fi
Tilauksen jälkeen saat laskun, käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä linkin hakemistoon, josta voit käydä hakemassa tilaamasi meditaatiolevyt MP3-tiedostoina.YKSEYS NYT (MP3-levy, hinta 12.00 euroa)

Ykseys nyt on lempeä ohjattu meditaatio, joka auttaa sinua avautumaan itsellesi ja elämälle syvästi. Meditaatio on kuin kaunis rukous. Avaat ohjatun meditaation avulla sydämesi ja sulaudut kaikkialla olevalle universaalille rakkaudelle. Voit päästää täydesti irti ja levätä ykseyden rauhassa. Elämä virtaa lävitsesi. Olet johdatuksessa. Samalla ykseyden parantava voima hoitaa sinua.


Ykseys nyt (SME01402). MP3-levy, joka sisältää ohjatun meditaation sekä hoitavaa kaunista taivaallista musiikkia.
Ohjatun meditaation kesto on 25 minuuttia. Levyn taustamusiikki on tasapainotettu uudella tavalla lempeästi tukemaan puhetta. Tekijä ja puhuja: Jaakko Muhonen. MP3-levyn koko: 22,8 Mt. Tuottaja: Selfcon 2015. Meditaation käsikirjoituksen ja toteutuksen on tehnyt Jaakko Muhonen (Selfcon). Taustamusiikki Christopher Lloyd Clarke.

 

 SYDÄMEN TIE (MP3-levy, hinta 12.00 euroa)

Sytytä sydämesi ja elämäntehtäväsi kauniin ja voimakkaan 40 minuutin pituisen ohjatun meditaation avulla. Tämä koskettava ohjattu meditaatio avaa sydämesi loiston sekä voimistaa elämäntehtävääsi. Voit meditaation ohjauksella tunnistaa ja kohdata sydämesi esteet ja kuunnella sielusi ohjausta. Lepäät lempeässä universaalissa rakkaudessa. Kutsut henkisen itsesi ja yhdyt sen kanssa. Näet ja tunnet elämäntehtäväsi. Tästä alkaa sydämen tie, jota kuljet sydämen johdatuksessa. Meditaation taustalla soi sydäntä laajentavaa ja hoitavaa kaunista taivaallista musiikkia.

Sydämen tie (SME01302). MP3-levy, joka sisältää ohjatun meditaation sekä sydäntä laajentavaa ja hoitavaa kaunista taivaallista musiikkia. Ohjatun meditaation kesto on 40 minuuttia. Levyn taustamusiikki on tasapainotettu uudella tavalla lempeästi tukemaan puhetta. Tekijä ja puhuja: Jaakko Muhonen. MP3-levyn koko: 36,6 Mt. Tuottaja: Selfcon 2015. Meditaation käsikirjoituksen ja toteutuksen on tehnyt Jaakko Muhonen (Selfcon). Taustamusiikki Christopher Lloyd Clarke.

 

 LUOMISEN IHME (MP3-levy, hinta 12.00 euroa)

Tämä ohjattu meditaatio auttaa sinua luomaan todeksi unelmasi ja haaveesi. Ne voivat liittyä uuteen työpaikkaan, asuntoon, ihmissuhteeseen, rahaan tai vaikka henkiseen kasvuun. Noin 47 minuutin pituisessa ohjatussa meditaatiossa käydään läpi kaikki vahvimmat luomisen menetelmät, joita ovat esimerkiksi voimistaminen, todeksi eläminen ja irtipäästämisen mysteeri. Luomisen ihme meditaatio on henkinen ja sydämellisen koskettava sekä voimakas. Taustalla soi sydäntä ja mieltä laajentavaa kaunista luomisen musiikkia. Ylitä rajasi ja koe luomisen ihme!

Luomisen ihme (SME01202). MP3-levy, joka sisältää ohjatun meditaation sekä sydäntä ja mieltä laajentavaa kaunista taivaallista luomisen musiikkia. Ohjatun meditaation kesto on 47 minuuttia. Levyn taustamusiikki on tasapainotettu uudella tavalla lempeästi tukemaan puhetta. Tekijä ja puhuja: Jaakko Muhonen
MP3-levyn koko: 42,9 Mt. Tuottaja: Selfcon 2014. Meditaation käsikirjoituksen ja toteutuksen on tehnyt Jaakko Muhonen (Selfcon). Taustamusiikki Christopher Lloyd Clarke.

 

 HILJAISUUDEN KOSKETUS (MP3-levy, hinta 14.00 euroa)
Special Edition Theta taustamusiikilla

Hiljaisuuden kosketus meditaatio haastaa sinut päästämään irti kiireestä ja toiminnasta. Meditaatio vie sinut askel askeleelta kohti syvää hiljaisuutta. Päästät irti fyysisestä kehosta, tunteista, ajatuksista ja lopulta myös itsestä. Kaikki hidastuu. Kaikki pysähtyy. Hiljaisuuden kosketus avaa sinulle mahdollisuuden luoda uusi syvä suhde itseesi. Ohjattu meditaatio on syvästi koskettava, pohdiskeleva ja voimakas. Ohjatun meditaation taustalla soi lempeää valkoista theta kohinaa ja tasapainottavia kelloja sekä muita taustaääniä. Ne johdattavat sinua kohti syvärentoutumista ja hiljaisuuden uusia ulottuvuuksia.

Hiljaisuuden kosketus Special edition (SME01102). MP3-levy, joka sisältää ohjatun meditaation ja hiljaisuutta syventävää theta taustamusiikkia. Ohjatun meditaation kesto on noin 60 min. Levyn taustamusiikki on tasapainotettu uudella tavalla lempeästi tukemaan puhetta. MP3-levyn koko on 56,9Mt. Tekijä ja puhuja: Jaakko Muhonen. Tuottaja: Selfcon 2014. Meditaation käsikirjoituksen ja toteutuksen on tehnyt Jaakko Muhonen (Selfcon). Taustamusiikki Christopher Lloyd Clarke.

 

 LÄSNÄOLON VOIMA (MP3-levy, hinta 14.00 euroa )
Special Edition Theta taustamusiikilla

Läsnäolon voima meditaatiossa käydään läpi fyysisen kehon, tunteiden ja mielen sekä sydämen läsnäolon tasot. Meditaatio johdattaa sinut lopuksi korkeimmille läsnäolon ulottuvuuksille, jossa mielesi ja sydämesi tahdittuvat virtaavaan nyt-hetkeen. Korkeampi läsnäolo on täynnä rauhaa, tasapainoa, luovuutta, henkistä ymmärrystä ja universaalia rakkautta. Taustamusiikki on syvästi tasapainottavaa kristallimetsän oloista. Hoitava theta taustamusiikki ja ohjattu meditaatio vie sinut syvälle eheyttävään läsnäolon voimaan.

Läsnäolon voima Special edition (SME01003). MP3-levy, joka sisältää ohjatun meditaation ja kristallinkirkasta hoitavaa theta taustamusiikkia. Ohjatun meditaation kesto on noin 60 min. Levyn taustamusiikki on tasapainotettu uudella tavalla lempeästi tukemaan puhetta. MP3-levyn koko on 56,7Mt. Tekijä ja puhuja: Jaakko Muhonen. Tuottaja: Selfcon 2014. Meditaation käsikirjoituksen ja toteutuksen on tehnyt Jaakko Muhonen (Selfcon). Taustamusiikki Christopher Lloyd Clarke.

 

 VIHKIMYKSET (MP3-levy, hinta 12.00 euroa)

Vihkimys meditaatio valmistelee sinua henkiseen vihkimykseen, joka on universaalien lainalaisuuksien ohjauksessa toteutuva lahja ihmiselle. Vihkimyksen, joka voimistaa ihmisessä itsetuntemusta, tietoisuutta ja rakkautta, ajankohta ei ole koskaan sattumaa. Ohjatussa meditaatiossa annetaan sinulle myös Valosiunaus, joka avaa sinua kaikkialla olevalle korkealle Rakkaudelle. Henkisyydessä vihkimyksellä tarkoitetaan astumista sisäisyyteen eli yhdentymistä itsensä kanssa. Vihkimys voimistaa jumalallisia ominaisuuksia meissä ja tuo meitä lähemmäksi Jumalaa.

Vihkimykset (SME00903). MP3-levy, joka sisältää ohjatun meditaation ja tietoisuutta avaavaa taivaallista taustamusiikkia. Ohjatun meditaation kesto on noin 30 min. Levyn taustamusiikki on tasapainotettu uudella tavalla lempeästi tukemaan puhetta. MP3-levyn koko on 27,5 Mt. Tekijä ja puhuja: Jaakko Muhonen. Tuottaja: Selfcon 2014. Meditaation käsikirjoituksen ja toteutuksen on tehnyt Jaakko Muhonen (Selfcon). Taustamusiikki Christopher Lloyd Clarke.

 

 JOHDATUKSESSA ELÄMINEN (MP3-levy, hinta 12.00 euroa)

Johdatuksessa eläminen on kaunis ja lempeä ohjattu meditaatio, joka auttaa sinua virittymään puhtaan Rakkauden johdatukselle. Se on korkeimman itsen ja Jumalan lempeä kosketus meissä. Johdatus opastaa ja ohjaa sinua joka hetki pehmeästi kaikessa ajatuksissa ja tunteissa sekä teoissa. Astut elämän kauniiseen virtaan, kun opit kuulemaan ja elämään johdatuksen mukaisesti.

Johdatuksessa eläminen (SME00803). MP3-levy, joka sisältää ohjatun meditaation ja lempeää hoitavaa taustamusiikkia. Ohjatun meditaation kesto on noin 30 min. Levyn taustamusiikki on tasapainotettu uudella tavalla lempeästi tukemaan puhetta. MP3-levyn koko on 25,0Mt. Tekijä ja puhuja: Jaakko Muhonen. Tuottaja: Selfcon 2014. Meditaation käsikirjoituksen ja toteutuksen on tehnyt Jaakko Muhonen (Selfcon). Taustamusiikki Christopher Lloyd Clarke.

 

 PARANTAVA VALO (MP3-levy, hinta 10.00 euroa)

Parantava Valo -meditaatio johdattaa lempeästi sinut fyysisen kehon, mielen ja tunteiden kautta sydämen tasolle. Se on puhtaan universaalin rakkauden taso, joka on yhteydessä elämän energiaan ja Parantavaan Valoon. Parantava Valo hoitaa sinua. Voit päästää irti ja levätä Valossa, joka on sinun syvin olemuksesi. Todellinen parantuminen tapahtuu universaalin rakkauden ja elämän energian tasolla. Siellä Energia, Tietoisuus ja Rakkaus ovat ikuisessa liikkeessä tehden mahdolliseksi elämän. Se on parantumisen ja eheytymisen taso, jossa Parantava Valo loistaa. Levyllä oleva ohjattu meditaatio opastaa sinut fyysisen kehon ja mielen hiljentymisen sekä sydämen avautumisen kautta puhtaan Parantavan Valon tasolle.

Parantava Valo (SME00703). MP3-levy, joka sisältää ohjatun meditaation sekä lempeää ja hoitavaa kristallin oloista taivaallista taustamusiikkia. Ohjatun meditaation kesto on noin 20 min. Levyn taustamusiikki on tasapainotettu uudella tavalla lempeästi tukemaan puhetta. MP3-levyn koko on 18,4Mt. Tekijä ja puhuja: Jaakko Muhonen. Tuottaja: Selfcon 2012. Meditaation käsikirjoituksen ja toteutuksen on tehnyt Jaakko Muhonen (Selfcon). Taustamusiikki Ian Boddy.

 

 MEDITAATION ÄÄNI VOL1 - Minä Olen Remix (MP3-levy, hinta 10.00 euroa)

CD-levyn meditaation teemana on tietoisuus, läsnäolo ja sisäinen
eheytyminen. Ohjattu meditaatio ja tietoisuutta tasapainottava musiikki johdattaa sinut yhteyteen alitajuntasi kanssa. Meditaatiossa tulemme tietoisiksi meitä ohjaavasta ajattelusta, tunteista ja mielialoista sekä sisäisestä maailmasta. Selkeys paljastuu, kun mielemme hiljenee. Ajatusrakenteet saavat mahdollisuuden löytää uuden tasapainon, kun päästämme hetkeksi irti tietoisen mielemme kontrollista.

Meditaation ääni, Vol 1 – Minä Olen (Remix 2009 SME00107). MP3-levy, joka sisältää ohjatun meditaation. Taustamusiikki on kaunista ja mieltä tasapainottavaa. Ohjatun meditaation kesto on noin 42 minuuttia (johdanto noin 10 minuuttia ja ohjattu meditaatio noin 32 minuuttia). Levyn taustamusiikki on tasapainotettu uudella tavalla lempeästi tukemaan puhetta. MP3-levyn koko: johdanto 9.63Mt ja ohjattu meditaatio 29,9Mt. Tekijä: Jaakko Muhonen & Eero Muhonen. Tuottaja: Selfcon & EMS-Project 2005-2009.

 

 SYDÄNMEDITAATIO VOL1 - Sydänaktivointi (MP3-levy, hinta 10 euroa)

Sydänmeditaatio -sarjan ensimmäisen levyn teemana on sydänkeskuksen aktivointi ja avautuminen sekä sydämen rauha. Levy sisältää ohjatun sydänkeskusta avaavan meditaation. Sydänaktivointi on perusmeditaatio, jonka tarkoitus on sydämen henkisen rakkauden herättäminen sydänkeskukseen. Jokainen sydänmeditaatio tulee aina suorittaa sydämen tietoisuudesta käsin. Tämä on kaikkien sydänmeditaatioiden lähtökohta. Sydänaktivointi -meditaatiossa aktivoidaan ja voimistetaan sydämen kokemista sekä yhteyttä sydämeen. Meditaatio etenee hiljentymisen ja keskittymisen kautta sydänkeskuksen visualisointiin sekä sydämen kokemiseen. Meditaation suorittaminen aktivoi sydänkeskusta. Se tuntuu levollisuuden lisääntymisenä, lämpimänä rakkauden kokemuksena sydämen alueella ja sisäisenä rauhana sekä energian yleisenä nousuna.

Sydänmeditaatio Vol 1 – Sydänaktivointi (SME00201). MP3-levy, joka sisältää ohjatun meditaation ja kauniin sydäntä avaavan ja taivaallisen enkelikuoro taustamusiikin. Ohjatun meditaation kesto on noin 21 min. Levyn taustamusiikki on tasapainotettu uudella tavalla lempeästi tukemaan puhetta. MP3-levyn koko on 19,4Mt. Tekijä ja puhuja: Jaakko Muhonen. Tuottaja: Selfcon 2009. Meditaation käsikirjoituksen ja toteutuksen on tehnyt Jaakko Muhonen (Selfcon). Taustamusiikki Ian Boddy.

 

 SYDÄNMEDITAATIO VOL2 - Sydämen kantava voima (MP3-levy, hinta 10.00 euroa)

Sydänmeditaatio -sarjan toisen levyn teemana on hyväksyminen ja kiitollisuus sekä luottamus sydämen voimaan. Levy sisältää ohjatun sydänkeskusta puhdistavan ja avaavan meditaation. Sydämen kantava voima -meditaatiossa opettelemme voimistamaan sydämen ohjausta ja luottamusta siihen, että Sydän tietää, mikä on parasta meille. Hyväksymisen ja kiitollisuuden avulla vapautamme itsemme menneen elämän sitovista ajatuksista ja teoista. Irtipäästämisen myötä sydämemme avautuu uudella syvemmällä tasolla sydäntietoisuuden rakkaudelle ja voimalle.

Sydänmeditaatio Vol 2 – Sydämen kantava voima (SME00303). MP3-levy, joka sisältää ohjatun meditaation ja sydäntä avaavan ja hoitavan taustamusiikin. Ohjatun meditaation kesto on noin 19 min. Levyn taustamusiikki on tasapainotettu uudella tavalla lempeästi tukemaan puhetta. MP3-levyn koko on 17,5Mt. Tekijä ja puhuja: Jaakko Muhonen. Tuottaja: Selfcon 2009. Meditaation käsikirjoituksen ja toteutuksen on tehnyt Jaakko Muhonen (Selfcon). Taustamusiikki David Hubbard, Ian Boddy ja Andy Quin. 

 SYDÄNMEDITAATIO VOL3 - Kiitollisuus (MP3-levy, hinta 10.00 euroa)

Levy sisältää ohjatun kiitollisuuden meditaation, joka avaa sydämesi elämän rakkaudelle ja ilolle. Elämä muuttuu ehtymättömäksi lahjaksi, kun opit olemaan kiitollinen kaikesta. Kiitollisuus on rakkauden viesti maailmankaikkeudelle. Se vapauttaa meidät ottamaan vastaan lisää elämän runsautta, iloa ja rakkautta. Kiitollisuuden sydänmeditaatio sisältää normaalien hiljentyminen ja sydänaktivointi vaiheiden lisäksi kiittämisen ja kiitollisuuden. Kiittämisen vaiheessa opettelet kiittämään ensin kaikesta hyvästä, mitä saat osaksesi. Seuraavaksi annamme kiittämisen laajentua kiitollisuudeksi, joka sulkee sisäänsä niin hyvät kuin huonotkin asiat.

Sydänmeditaatio Vol 3 – Kiitollisuus (SME00403). MP3-levy, joka sisältää ohjatun meditaation ja lempeän hoitavaa pianomusiikkia taustalla. Ohjatun meditaation kesto on noin 19 min. Levyn taustamusiikki on tasapainotettu uudella tavalla lempeästi tukemaan puhetta. MP3-levyn koko on 17,2Mt. Tekijä ja puhuja: Jaakko Muhonen. Tuottaja: Selfcon 2011. Meditaation käsikirjoituksen ja toteutuksen on tehnyt Jaakko Muhonen (Selfcon). Taustamusiikki Andy Quin.