Etusivu

Henkilökuva

[Kurssit]

Artikkelit

Meditaatioillat

Hoidot/ohjaukset


K I R J A T


Ykseyden oppikirja

Sydäntietoisuus

Tietoisuuden synteesi

Rakkauden tie

Tietoisuus ja itsen eheytyminen


M E D I T A A T I O

Meditaatiolevyt

Ohjattu meditaatio

Meditaatiomusiikki

HENKISEN KASVUN AVOIMET KURSSIT

Jaakko Muhonen
järjestää yli 15-vuoden kokemuksella henkisen kasvun avoimia kursseja. Kaikkien kurssien lähtökohta on kokonaisvaltainen ihminen (keho, mieli, sielu) sekä henkinen kasvu käytännössä. Jokainen kurssi on kokonaisuus, joka sisältää luentoja, työpaja-työskentelyä, ohjattuja meditaatioita ja mahdollisia muita harjoituksia sekä vapaata keskustelua.

Lue tästä osallistujien antamaa palautetta henkisen kasvun kursseista:
osallistujien palautteita

Henkisen kasvun avoimet kurssit pidetään pääosin rauhallisessa ja idyllisessä Sundsbergissa. Sundsbergin Kartanonrannan kylä (ks.
www.sundsberg.com) sijaitsee Espoon ja Kirkkonummen rajan tuntumassa Espoonlahden rannalla. Alue on pääkaupunkiseudun luonnonläheisimpiä ja sijainniltaan erinomainen. Paikalle pääset helposti autolla, junalla tai bussilla. Kurssitila on nykyaikainen ja kodikas sekä tilava rivitalohuoneisto, johon mahtuu 12 henkilöä. Kurssitilassa (ks. kuvat: kuva1, kuva2, kuva3) on kaikki mukavuudet sekä HiFi-tason äänentoisto ohjattuja meditaatioita varten.

Järjestän tilauksesta kursseja myös lähes kaikkialla Suomessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Annan myös henkilökohtaista henkisen kasvun ohjausta ja tukea yli 15-vuoden kokemuksella. Ota rohkeasti yhteyttä ja tee muutos elämääsi.
Tutustu Sydäntietoisuushoitoihin ja -ohjaukseen.

HUOM! Sydäntietoisuuden vuosikurssin 2017 ilmoittautuminen on avattu.


Sydämellisesti tervetuloa kursseille!
 

         SYDÄNTIETOISUUDEN VUOSIKURSSI 2017
Sundsbergin Kartanonranta + Skype Live-yhteys


Vuosikurssi sopii sinulle, joka haluat löytää elämääsi henkisen rauhan, levollisuuden ja sydämen läsnäolon sekä oppia luomaan elämääsi henkisestä sydämestäsi käsin. Kurssi on laaja ja syvällinen henkisen kasvun prosessi. Vuosikurssi etenee ryhmän ehdoilla ja johdattaa sinut turvallisesti askel askeleelta suurimman aarteesi äärelle, joka on Sydämesi tietoisuus.

Lisätiedot: Sydäntietoisuuden vuosikurssi 2017

  SKYPE LIVE-YHTEYDET

Sundsbergin Kartanonrannan meditaatio- ja kurssitilassa on ammattitasoiset kuva- ja äänentoistolaitteet. Tämä tekee mahdolliseksi sen, että voit osallistua kursseihin ja meditaatioihin
omalta tietokoneeltasi Skype-ohjelmiston välityksellä Suomesta tai sen ulkopuolelta. Skype-ohjelma mahdollistaa ilmaisen kuvaääniyhteyden internetin välityksellä.

Lue tästä tietoa Skypestä


 
Tervetuloa Oivalla Itsesi -Facebook ryhmään. Ryhmän tarkoitus on tukea ja auttaa sinua eheytymisen ja itsetuntemuksen matkalla. Oivalla itsesi mielen, sydämen ja ykseyden tasoilla. Jaa kokemuksia ja kysy ryhmältä. Haasta itsesi ja liity ryhmään.