SYDÄNTIETOISUUSHOIDOT JA OHJAUKSET

Syvempään henkiseen eheytymiseen tarvitaan sydämen ulottuvuutta, joka on ehdottoman rakkauden, anteeksiannon ja parantavan Valon taso. Henkisen rakkauden voimalla ihminen voi kokea sisäisen eheytymisen ja uudistumisen, jonka vaikutus heijastuu fyysiseen kehoon, tunteisiin ja mieleen asti.

Sydäntietoisuus vaikuttaa kaikilla ihmisen tasoilla, jotka ovat mielen, tunteiden, fyysisen kehon ja energian tasot. Mielessä asuvat ajatusmallit, uskomukset, tavat, kokemukset, pelot, odotukset, persoona, yms. Näitä kaikkia pitää koossa tunnelataukset ja niitä ympäröivä energia. Sydän edustaa sielun tasoa. Se on portti universaaliin rakkauteen ja ykseyteen sekä ihmisen henkiseen keskukseen. Ehdoton sydämen rakkaus harmonisoi mieltä ja ohjelmoi uudelleen ajattelua niin tietoisella kuin alitajuisellakin tasolla kirkastaen myös fyysisen kehon. Jäljelle jää puhdas rakkaus, kun mieli on vapautunut tunne- ja energialatauksesta.

Sydäntietoisuushoidot ja –ohjaukset auttavat sinua pääsemään syvempää yhteyteen sydämesi kanssa. Sieltä käsin voit tarkastella itseäsi ja henkisen kasvun haasteita uudesta näkökulmasta, joka on rakkauden, rauhan ja korkeimman itsen näkökulma. Hoitaja ja hoidettava pyytävät yhdessä henkisen rakkauden voimaa ja johdatusta. Saat mahdollisuuden kokea sydämen puhdistavan voiman ja oivaltaa itseäsi sekä elämää syvemmin.

Ohjaaja ei ota pois sinulta henkisiä haasteita, koska ne ovat oikein ymmärrettynä elämän lahjoja. Ohjaaja auttaa sinua ottamaan eri näkökulmia haasteisiin ja vapauttamaan sydämen parantavan voiman niiden kohtaamiseen.

Sydäntietoisuushoito ja –ohjaus sisältää keskustelua, vuorovaikutusta, ohjatun parantavan sydänmeditaation sekä tarvittaessa myös energiahoidon. Kaikki tämä tapahtuu sydämen levollisessa tietoisuudessa. Koska hoidot tapahtuvat energian tasolla, voi niitä antaa myös etäisyydestä riippumatta internet-puheluna (Skype).

Sydäntietoisuusohjaaja toimii myös kuuntelijana ja henkisenä tukena. Saat elämääsi uusia näkökulmia ja konkreettista ohjausta. Kaikki tämä avaa sinua myös sydämesi rauhalle, rakkaudelle ja lisää sinun henkisiä voimavaroja sekä itsetuntemusta.

Sydäntietoisuushoidon ja –ohjauksen osa-alueita ovat mm: henkisen kasvun kriisit, ihmissuhdehaasteet, kuolema ja suru, stressin hallinta, työttömyys, uusi yllättävä elämäntilanne, elämäntehtävän ja elämän syvemmän merkityksen löytäminen, haluttomuus/masentuneisuus, ilon ja onnellisuuden löytäminen elämään, henkisten voimavarojen lisääminen, uuden uran suunnittelu, henkisen itsen löytäminen, uuden minäkuvan ja itsetunnon voimistaminen.

 

Sydäntietoisuushoidot annetaan ykseyden ohjauksesta käsin. Silloin saat aina sitä, mikä on sinulle parasta siinä tilanteessa. Siunaamme kehon, mielen ja sydämen puhtaalla Valolla.

Hoidot puhdistavat sinun kehoa ja mieltä sekä avaavat sydäntä kaikkialla olevalle Valolle ja universaalille rakkaudelle. 

Sydäntietoisuushoitoja ja -ohjausta antaa Jaakko Muhonen, jolla on yli 15-vuoden kokemus Sydäntietoisuuden kouluttajana ja soveltajana.


Tervetuloa eheytymään, avaamaan sydäntä sekä luomaan elämää uudeksi sydämestä käsin!

- Jaakko Muhonen, Selfcon -


Sydäntietoisuushoitojen esite, PDF-tiedosto.

Hae tästä kansiosta Sydäntietoisuushoitojen ja -ohjausten esite Adobe Acrobat PDF-tiedostona.
   

Ykseyden vuosikurssin esittelyvideo

Katso tästä Sydäntietoisuushoitojen ja -ohjausten esittelyvideo.

Lyhyt kuvaus Sydäntietoisuusohjaaja auttaa sinua laskeutumaan sydämeesi. Sieltä käsin voit tarkastella itseäsi ja henkisen kasvun haasteita uudesta näkökulmasta, joka on rakkauden, rauhan ja korkeimman itsen näkökulma. Saat mahdollisuuden kokea sydämen eheyttävän voiman ja oivaltaa itseäsi sekä elämää syvemmin. Sydäntietoisuushoidot puhdistavat kehoa ja mieltä sekä avaavat sydäntä kaikkialla olevalle Valolle ja universaalille rakkaudelle. Hoitoon voidaan ottaa 1-3 henkilöä kerralla. Jokainen tapaaminen on täysin luottamuksellinen.
Hoito/ohjaus
internet-puheluna
Sydäntietoisuushoitoja voi ottaa vastaan myös internet-puheluna. Sundsbergin Kartanonrannan meditaatio-, hoito- ja kurssitilassa on ammattitasoiset kuva- ja äänentoistolaitteet. Skype-ohjelma mahdollistaa ilmaisen videoääniyhteyden internetin välityksellä.
nappi.gif (515 bytes) Lataa tästä ilmainen Skype Windows versio
Lue tästä tietoa Skypestä
Hoito/ohjaus
paikan päällä
Sydäntietoisuushoidot ja -ohjaukset annetaan rauhallisessa ja idyllisessä Sundsbergissa. Sundsbergin Kartanonrannan kylä (ks. www.sundsberg.com) sijaitsee Espoon ja Kirkkonummen rajan tuntumassa Espoonlahden rannalla. Alue on pääkaupunkiseudun luonnonläheisimpiä ja sijainniltaan erinomainen.

Paikalle pääset:
- Junalla: U/L/S/Y-junat Helsingistä (Leppävaaran ja Espoon kautta) Masalan rautatieasemalle. Junalla matka Helsingistä Masalaan taittuu noin 30-40 minuutissa junasta riippuen. Masalan rautatieasema on noin kilometrin päässä Sundsbergin kylästä.
- Bussilla: Kampin linja-autoasemalta ja/tai Espoosta Kirkkonummen bussilla suoraan Sundsbergin kylän viereen. Matka-aika noin 30 minuuttia.
- Autolla: Helsingin keskustasta Sundsbergiin on vain 25 km, pääosin moottoritietä. Yhteydet ovat erinomaiset myös muualle Kehä III:a pitkin. Autojen vieraspaikkoja on Sumeliuksenkujalla. Kaksi vapaata autopaikkaa on käytettävissä myös asunnon edessä.

Käyntiosoite: Sumeliuksenkuja 4 H, 02450 Sundsberg (Kirkkonummi)
Sijainti kartalla:
karttakuva
Hintatiedot Yhden paikan päällä Sundsbergissa annettavan Sydäntietoisuushoidon ja –ohjauksen (kesto yksi tunti) hinta on 70 euroa per henkilö. Internet-puhelun (Skype) välityksellä annettavan Sydäntietoisuushoidon (kesto yksi tunti) hinta on 40 euroa per henkilö. Opiskelijat, työttömät yms. saavat alennuksen hinnasta. Hinnat sisältävät alv:n.
Ajanvaraus jaakko.muhonen@selfcon.fi
Selfconin etusivulle Sivun alkuun