SYDÄNVALO MEDITAATIO- ja HOITOPIIRI

Meidän kaikkien syvin olemus on Valo ja Rakkaus. Rakkauden syvempi oivaltaminen ja siinä eläminen on jokaisen meidän elämäntehtävä. Kaikilla meillä on myös mahdollisuus avautua sisällämme loistavalle henkiselle rakkaudelle, joka säteilee sydänkeskuksemme välityksellä.

Sydänvalo
meditaatiopiiri on avoin meditaatiopiiri. Teemme erilaisia meditaatioita mielen ja sydämen tasoilla pääpainon ollessa sydämessä. Meditoimme yhdessä ja voimistamme sydämen pyhää tilaa sydänmeditaatioiden, Valorukouksen, hiljentymisen, parantavien meditaatioiden sekä toisiamme tukevien keskustelujen avulla. Olet tervetullut meditaatioiltaan vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta meditaatiosta.

Tällä sivulla näet Sydänvalo meditaatio- ja hoitopiirin järjestämiä avoimia meditaatioiltoja. Tervetuloa Sydämen matkalle voimistamaan rakkautta, rauhaa ja sisäistä voimaa.

Jaakko Muhonen / SelfconYKSEYDEN MEDITAATIOILTA
Torstaina 18.9.2014 klo 18.00-20.00
Sundsbergin Kartanonranta (Kirkkonummi)Jokaisen meidän perusolemus on puhdas rakkaus ja ykseys. Elämme korkean rakkauden keskellä joka hetki, koska maailmankaikkeuden ja Jumalan olemus on Ykseys.

Ihmisen mieli tekee muurin ymmärtää tätä suunnatonta rakkautta, jossa olemme. Ykseyden meditaatioillassa viritämme mieltä, tunteita ja fyysistä kehoa avautumaan elämän perusolemukselle.

Voit kokea ykseyden tietoisuuden, kun kaikki ajatukset tahdistuvat ja jokainen solu värähtelee ykseyden tahtiin. Silloin sinä olet Rakkaus ja Ykseys.


Meditaatioillan ohjelma:

- klo 18.00 - 18.45, Sydämen avaaminen ja mielen virittäminen ykseyteen
- klo 18.45 - 19.15, Iltatee, tarjolla pientä naposteltavaa
- klo 19.15 - 20.00, Tahdistuminen ykseyden kanssa

Ilmoittaudu meditaatioiltaan tämän sivun lopussa olevan lomakkeen avulla. Meditaatiopiiriin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä max. 10 henkilöä Sundsbergin Kartanonrannan meditaatiotilaan.

Meditaatioillan osallistumismaksu on 10 euroa. Kirjat ja CD-levyt ovat myynnissä meditaatioilloissa paikan päällä tarjoushintaan (20 euroa kpl).

Sydämellisesti tervetuloa!

Jaakko Muhonen / Selfcon
  Kokoontumispaikkana Sundsbergin kartanonranta (Kirkkonummi)

Meditaatiot pidetään rauhallisessa ja idyllisessä Sundsbergin kylässä (ks. www.sundsberg.com), joka sijaitsee Espoon ja Kirkkonummen rajan tuntumassa Espoonlahden rannalla. Alue on pääkaupunkiseudun luonnonläheisimpiä ja sijainniltaan erinomainen. Paikalle pääset helposti autolla, junalla tai bussilla. Meditaatio- ja kurssitila on kodikas sekä tilava rivitalohuoneisto, johon mahtuu 11 henkilöä. Tilassa (ks. kuva1 ja kuva2 sisältä) on kaikki mukavuudet sekä HiFi-tason äänentoisto ohjattuja meditaatioita varten.

Sundsbergin Kartanonrannan meditaatio- ja kurssitilassa on ammattitasoiset kuva- ja äänentoistolaitteet. Tämä tekee mahdolliseksi sen, että voit osallistua meditaatioihin omalta tietokoneeltasi Skype-ohjelmiston välityksellä Suomesta tai sen ulkopuolelta. Skype-ohjelma mahdollistaa ilmaisen videoääniyhteyden internetin välityksellä. Lue tästä tietoa Skypestä

Paikalle pääset

- Junalla: U/L/S/Y-junat Helsingistä (Leppävaaran ja Espoon kautta) Masalan rautatieasemalle. Junalla matka Helsingistä Masalaan taittuu noin 30-40 minuutissa junasta riippuen. Masalan rautatieasema on noin 1.2 kilometrin päässä Sundsbergin kylästä.
- Bussilla: Kampin linja-autoasemalta ja/tai Espoosta Kirkkonummen bussilla suoraan Sundsbergin kylän viereen. Matka-aika noin 30 minuuttia.
- Autolla: Helsingin keskustasta Sundsbergiin on vain 25 km, pääosin moottoritietä. Yhteydet ovat hyvät myös muualle Kehä III:a pitkin. Autojen vieraspaikkoja on Sumeliuksenkujalla. Kaksi vapaata autopaikkaa on käytettävissä myös asunnon edessä.

Käyntiosoite: Sumeliuksenkuja 4 H, 02450 Sundsberg (Kirkkonummi)
Jaakko Muhonen, gsm. 045 631 3316, email. jaakko.muhonen@selfcon.fi

Sijainti kartalla:
karttakuva
   MEDITAATIOILTAAN ILMOITTAUTUMINEN
   Ykseyden meditaatioilta to 18.9.2014
  
Sundsberg (Kirkkonummi)


  Etu- ja sukunimi:
 

  Sähköpostiosoite (email):
 

  Puhelin (Gsm-numero):
 


    


   
Selfconin etusivulle Sivun alkuun