SYDÄNVALO MEDITAATIO- ja HOITOPIIRI

Meidän kaikkien syvin olemus on Valo ja Rakkaus. Rakkauden syvempi oivaltaminen ja siinä eläminen on jokaisen meidän elämäntehtävä. Kaikilla meillä on myös mahdollisuus avautua sisällämme loistavalle henkiselle rakkaudelle, joka säteilee sydänkeskuksemme välityksellä.

Sydänvalo
meditaatiopiiri on avoin meditaatiopiiri. Teemme erilaisia meditaatioita mielen ja sydämen tasoilla pääpainon ollessa sydämessä. Meditoimme yhdessä ja voimistamme sydämen pyhää tilaa sydänmeditaatioiden, Valorukouksen, hiljentymisen, parantavien meditaatioiden sekä toisiamme tukevien keskustelujen avulla. Olet tervetullut meditaatioiltaan vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta meditaatiosta.

Tällä sivulla näet Sydänvalo meditaatio- ja hoitopiirin järjestämiä avoimia meditaatioiltoja. Tervetuloa Sydämen matkalle voimistamaan rakkautta, rauhaa ja sisäistä voimaa.

Jaakko Muhonen / SelfconHILJAISUUDEN EHEYTTÄVÄ VOIMA MEDITAATIOILTA
Torstaina 4.12.2014 klo 18.00-20.00
Sundsbergin Kartanonranta (Kirkkonummi)


Meditaatioillassa teemme kaksi erilaista hiljaisuuden meditaatiota. Hiljaisuudessa voimme kuulla syvästi itseämme ja todellista olemustamme. Hiljaisuus avaa myös mahdollisuuden eheytymiseen.

Ensimmäisessä meditaatiossa liikumme mielen ja tunteiden tasolla. Siinä kaikki ajatukset, mielikuvat ja tunteet hiljentyvät ja voimme levätä puhtaassa olemisessa. Toisessa meditaatiossa sukellamme sydämen välityksellä syvemmälle hiljaisuuden olemukseen kohti hiljaisuuden eheyttävää ja uudistavaa voimaa. 


Meditaatioillan ohjelma:

- klo 18.00 - 18.45, Hiljaisuus mielessä, meditaatio
- klo 18.45 - 19.15, Iltatee, tarjolla pientä naposteltavaa
- klo 19.15 - 20.00, Hiljaisuuden eheyttävä voima, meditaatio

Meditaatiopiiriin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä max. 10 henkilöä Sundsbergin Kartanonrannan meditaatiotilaan.

Meditaatioillan osallistumismaksu on 10 euroa, joka maksetaan paikan päällä. Kaikki Cd-levyt ja kirjat ovat myynnissä meditaatioillassa tarjoushintaan 10 euroa kappale.

Ilmoittaudu meditaatioiltaan tästä linkistä

Sydämellisesti tervetuloa!

Jaakko Muhonen / Selfcon


  Kokoontumispaikkana Sundsbergin kartanonranta (Kirkkonummi)

Meditaatiot pidetään rauhallisessa ja idyllisessä Sundsbergin kylässä (ks. www.sundsberg.com), joka sijaitsee Espoon ja Kirkkonummen rajan tuntumassa Espoonlahden rannalla. Alue on pääkaupunkiseudun luonnonläheisimpiä ja sijainniltaan erinomainen. Paikalle pääset helposti autolla, junalla tai bussilla. Meditaatio- ja kurssitila on kodikas sekä tilava rivitalohuoneisto, johon mahtuu 11 henkilöä. Tilassa (ks. kuva1 ja kuva2 sisältä) on kaikki mukavuudet sekä HiFi-tason äänentoisto ohjattuja meditaatioita varten.

Paikalle pääset

- Junalla: U/L/S/Y-junat Helsingistä (Leppävaaran ja Espoon kautta) Masalan rautatieasemalle. Junalla matka Helsingistä Masalaan taittuu noin 30-40 minuutissa junasta riippuen. Masalan rautatieasema on noin 1.2 kilometrin päässä Sundsbergin kylästä.
- Bussilla: Kampin linja-autoasemalta ja/tai Espoosta Kirkkonummen bussilla suoraan Sundsbergin kylän viereen. Matka-aika noin 30 minuuttia.
- Autolla: Helsingin keskustasta Sundsbergiin on vain 25 km, pääosin moottoritietä. Yhteydet ovat hyvät myös muualle Kehä III:a pitkin. Autojen vieraspaikkoja on Sumeliuksenkujalla. Kaksi vapaata autopaikkaa on käytettävissä myös asunnon edessä.

Käyntiosoite: Sumeliuksenkuja 4 H, 02450 Sundsberg (Kirkkonummi)
Jaakko Muhonen, gsm. 045 631 3316, email. jaakko.muhonen@selfcon.fi

Sijainti kartalla:
karttakuva


Ilmoittaudu meditaatioiltaan tästä linkistä
Selfconin etusivulle Sivun alkuun