SYDÄNVALO MEDITAATIO- ja HOITOPIIRI

Huom! Meditaatioillat ovat tauolla kesä-heinäkuun.


Meidän kaikkien syvin olemus on Valo ja Rakkaus. Rakkauden syvempi oivaltaminen ja siinä eläminen on jokaisen meidän elämäntehtävä. Kaikilla meillä on myös mahdollisuus avautua sisällämme loistavalle henkiselle rakkaudelle, joka säteilee sydänkeskuksemme välityksellä.

Sydänvalo
meditaatiopiiri on avoin meditaatiopiiri. Teemme erilaisia meditaatioita mielen ja sydämen tasoilla pääpainon ollessa sydämessä. Meditoimme yhdessä ja voimistamme sydämen pyhää tilaa sydänmeditaatioiden, Valorukouksen, hiljentymisen, parantavien meditaatioiden sekä toisiamme tukevien keskustelujen avulla. Olet tervetullut meditaatioiltaan vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta meditaatiosta.

Tällä sivulla näet Sydänvalo meditaatio- ja hoitopiirin järjestämiä avoimia meditaatioiltoja. Tervetuloa Sydämen matkalle voimistamaan rakkautta, rauhaa ja sisäistä voimaa.

Jaakko Muhonen / SelfconYKSEYS NYT VERKKOKURSSI JA MEDITAATIOILTA
Torstaina 7.5.2015 klo 18.00-20.00
Sundsbergin Kartanonranta (Kirkkonummi)


Huom! Meditaatioillat ovat tauolla kesä-heinäkuun.

Tämä verkkokurssi opastaa kuinka elää ja syventää ykseyttä arkipäivän keskellä. Ykseys on kaikkialla oleva universaali rakkaus ja johdatus, joka kuljettaa sinua kohti korkeampaa täyttymystä, luovuutta ja rakkautta.

Ykseydessä eläminen on käytännöllinen elävä kokemus. Se on sinun henkisen todellisen alkuperäsi oivaltaminen ja siinä eläminen.
 

Verkkokurssi sisältää noin 25 minuutin pituisen videon ja ohjatun meditaation. Niiden avulla pääset syventämään suhdettasi ykseyteen.

Verkkokurssin materiaalin lisäksi 12 henkilöä pääsee osallistumaan ilmaiseksi Ykseys Nyt meditaatioiltaan, joka pidetään Sundsbergin Kartanonrannan kylässä torstaina 7.5. Meditaatioillassa pääset jakamaan kokemuksia ja virittymään Ykseyden kenttään.


Verkkokurssi sisältää:
- QuickTime-elokuvan (mp4/mov), jonka voit katsoa tabletilla, tietokoneella tai älykännykällä internetin välityksellä. Videon kesto on noin 22 min.
- Ohjatun meditaation (mp3), jonka voit kuunnella tabletilla, tietokoneella tai älykännykällä internetin välityksellä. Äänitteen kesto on noin 25 min.
-
Mahdollisuus osallistua meditaatioiltaan, joka pidetään Sundsbergin Kartanonrannan kylässä torstaina 7.5.

Ykseys Nyt meditaatioillan ohjelma to 7.5 klo 18-20:

- klo 18.00 - 18.45, Virittyminen ykseyteen, ohjaus ja meditaatio
- klo 18.45 - 19.15, Iltatee, tarjolla pientä naposteltavaa
- klo 19.15 - 20.00, Ykseydessä eläminen tässä ja nyt, ohjaus ja meditaatio

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

Sydämellisesti tervetuloa!

Jaakko Muhonen / Selfcon


  Kokoontumispaikkana Sundsbergin kartanonranta (Kirkkonummi)

Meditaatiot pidetään rauhallisessa ja idyllisessä Sundsbergin kylässä (ks. www.sundsberg.com), joka sijaitsee Espoon ja Kirkkonummen rajan tuntumassa Espoonlahden rannalla. Alue on pääkaupunkiseudun luonnonläheisimpiä ja sijainniltaan erinomainen. Paikalle pääset helposti autolla, junalla tai bussilla. Meditaatio- ja kurssitila on kodikas sekä tilava rivitalohuoneisto. Tilassa (ks. kuva1 ja kuva2 sisältä) on kaikki mukavuudet sekä HiFi-tason äänentoisto ohjattuja meditaatioita varten.

Paikalle pääset

- Junalla: U/L/S/Y-junat Helsingistä (Leppävaaran ja Espoon kautta) Masalan rautatieasemalle. Junalla matka Helsingistä Masalaan taittuu noin 30-40 minuutissa junasta riippuen. Masalan rautatieasema on noin 1.2 kilometrin päässä Sundsbergin kylästä.
- Bussilla: Kampin linja-autoasemalta ja/tai Espoosta Kirkkonummen bussilla suoraan Sundsbergin kylän viereen. Matka-aika noin 30 minuuttia.
- Autolla: Helsingin keskustasta Sundsbergiin on vain 25 km, pääosin moottoritietä. Yhteydet ovat hyvät myös muualle Kehä III:a pitkin. Autojen vieraspaikkoja on Sumeliuksenkujalla. Kaksi vapaata autopaikkaa on käytettävissä myös asunnon edessä.

Käyntiosoite: Sumeliuksenkuja 4 H, 02450 Sundsberg (Kirkkonummi)
Jaakko Muhonen, gsm. 045 631 3316, email. jaakko.muhonen@selfcon.fi

Sijainti kartalla:
karttakuva


Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä
 
Selfconin etusivulle Sivun alkuun