SYDÄNVALO MEDITAATIO- ja HOITOPIIRI

Meidän kaikkien syvin olemus on Valo ja Rakkaus. Rakkauden syvempi oivaltaminen ja siinä eläminen on jokaisen meidän elämäntehtävä. Kaikilla meillä on myös mahdollisuus avautua sisällämme loistavalle henkiselle rakkaudelle, joka säteilee sydänkeskuksemme välityksellä.

Sydänvalo
meditaatiopiiri on avoin meditaatiopiiri. Teemme erilaisia meditaatioita mielen ja sydämen tasoilla pääpainon ollessa sydämessä. Meditoimme yhdessä ja voimistamme sydämen pyhää tilaa sydänmeditaatioiden, Valorukouksen, hiljentymisen, parantavien meditaatioiden sekä toisiamme tukevien keskustelujen avulla. Olet tervetullut meditaatioiltaan vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta meditaatiosta.

Tällä sivulla näet Sydänvalo meditaatio- ja hoitopiirin järjestämiä avoimia meditaatioiltoja. Tervetuloa Sydämen matkalle voimistamaan rakkautta, rauhaa ja sisäistä voimaa.

Jaakko Muhonen / SelfconSYDÄMEN PARANTAVA VOIMA MEDITAATIOILTA
Torstaina 9.4.2015 klo 18.00-20.00
Sundsbergin Kartanonranta (Kirkkonummi)


Meditaatioillassa käsittelemme henkisen sydämen parantavaa voimaa ja sitä, kuinka universaali energia, rakkaus ja ykseys voivat eheyttää kaiken sinussa sekä fyysisellä että psyykkisellä tasolla.

Ensimmäisessä meditaatiossa keskitymme henkisen sydämen avaamiseen ja pyyteettömän rakkauden välittämiseen.

Toisessa meditaatiossa lähetämme parantavaa energiaa käsien, sydämen ja koko olemuksemme kautta. Pääset meditaatioillassa ottamaan vastaan ja harjoittelemaan parantavan energian välittämistä.


Meditaatioillan ohjelma:

- klo 18.00 - 18.45, Sydämen parantava voima, ohjaus ja meditaatio
- klo 18.45 - 19.15, Iltatee, tarjolla pientä naposteltavaa
- klo 19.15 - 20.00, Parantavan energian välittäminen ja vastaanottaminen, ohjaus ja meditaatio

Meditaatiopiiriin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä max. 12 henkilöä Sundsbergin Kartanonrannan meditaatiotilaan.

Meditaatioillan osallistumismaksu on 10 euroa, joka maksetaan paikan päällä.

Kaikki Cd-levyt ja kirjat ovat myynnissä meditaatioillassa tarjoushintaan.

Ilmoittaudu meditaatioiltaan tästä linkistä

Sydämellisesti tervetuloa!

Jaakko Muhonen / Selfcon


  Kokoontumispaikkana Sundsbergin kartanonranta (Kirkkonummi)

Meditaatiot pidetään rauhallisessa ja idyllisessä Sundsbergin kylässä (ks. www.sundsberg.com), joka sijaitsee Espoon ja Kirkkonummen rajan tuntumassa Espoonlahden rannalla. Alue on pääkaupunkiseudun luonnonläheisimpiä ja sijainniltaan erinomainen. Paikalle pääset helposti autolla, junalla tai bussilla. Meditaatio- ja kurssitila on kodikas sekä tilava rivitalohuoneisto. Tilassa (ks. kuva1 ja kuva2 sisältä) on kaikki mukavuudet sekä HiFi-tason äänentoisto ohjattuja meditaatioita varten.

Paikalle pääset

- Junalla: U/L/S/Y-junat Helsingistä (Leppävaaran ja Espoon kautta) Masalan rautatieasemalle. Junalla matka Helsingistä Masalaan taittuu noin 30-40 minuutissa junasta riippuen. Masalan rautatieasema on noin 1.2 kilometrin päässä Sundsbergin kylästä.
- Bussilla: Kampin linja-autoasemalta ja/tai Espoosta Kirkkonummen bussilla suoraan Sundsbergin kylän viereen. Matka-aika noin 30 minuuttia.
- Autolla: Helsingin keskustasta Sundsbergiin on vain 25 km, pääosin moottoritietä. Yhteydet ovat hyvät myös muualle Kehä III:a pitkin. Autojen vieraspaikkoja on Sumeliuksenkujalla. Kaksi vapaata autopaikkaa on käytettävissä myös asunnon edessä.

Käyntiosoite: Sumeliuksenkuja 4 H, 02450 Sundsberg (Kirkkonummi)
Jaakko Muhonen, gsm. 045 631 3316, email. jaakko.muhonen@selfcon.fi

Sijainti kartalla:
karttakuva


Ilmoittaudu meditaatioiltaan tästä linkistä
Selfconin etusivulle Sivun alkuun