SYDÄNVALO MEDITAATIO- ja HOITOPIIRI

Meidän kaikkien syvin olemus on Valo ja Rakkaus. Rakkauden syvempi oivaltaminen ja siinä eläminen on jokaisen meidän elämäntehtävä. Kaikilla meillä on myös mahdollisuus avautua sisällämme loistavalle henkiselle rakkaudelle, joka säteilee sydänkeskuksemme välityksellä.

Sydänvalo
meditaatiopiiri on avoin meditaatiopiiri. Teemme erilaisia meditaatioita mielen ja sydämen tasoilla pääpainon ollessa sydämessä. Meditoimme yhdessä ja voimistamme sydämen pyhää tilaa sydänmeditaatioiden, Valorukouksen, hiljentymisen, parantavien meditaatioiden sekä toisiamme tukevien keskustelujen avulla. Olet tervetullut meditaatioiltaan vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta meditaatiosta.

Tällä sivulla näet Sydänvalo meditaatio- ja hoitopiirin järjestämiä avoimia meditaatioiltoja. Tervetuloa Sydämen matkalle voimistamaan rakkautta, rauhaa ja sisäistä voimaa.

Jaakko Muhonen / SelfconHENKISEN PARANTUMISEN MEDITAATIOILTA
Tiistaina 15.9.2015 klo 18.00-20.00
Sundsbergin Kartanonranta (Kirkkonummi)

 

Meditaatioillassa käsitellään henkistä parantumista. Henkinen parantuminen on vahva ja konkreettinen asia, joka voi lyhyessä ajassa eheyttää sekä parantaa mielen ja fyysisen kehon. Henkinen parantuminen voi tapahtua usealla eri tavalla.

Teemme meditaatioillan aikana kaksi ohjattua henkisen parantumisen meditaatiota ja keskustelemme niiden vaikutuksesta sekä merkityksestä.

Tervetuloa meditaatioiltaan ottamaan vastaa henkisen parantumisen mahdollisuus.


Henkisen parantumisen meditaatioillan ohjelma

- klo 18.00 - 18.45, Avautuminen ja Sydämen parantava voima, ohjaus ja meditaatio
- klo 18.45 - 19.15, Iltatee, tarjolla pientä naposteltavaa
- klo 19.15 - 20.00, Puhdistuminen ja Valosiunaus, ohjaus ja meditaatio

Meditaatioillan hinta on 15 euroa, joka maksetaan paikan päällä. Vuosikursseihin osallistujat pääsevät ilmaiseksi kaikkiin meditaatioiltoihin.

Meditaatioiltaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä max. 12 henkilöä.

Ilmoittaudu meditaatioiltaan tästä linkistä

Sydämellisesti tervetuloa!

Jaakko Muhonen / Selfcon


  Kokoontumispaikkana Sundsbergin kartanonranta (Kirkkonummi)

Meditaatiot pidetään rauhallisessa ja idyllisessä Sundsbergin kylässä (ks. www.sundsberg.com), joka sijaitsee Espoon ja Kirkkonummen rajan tuntumassa Espoonlahden rannalla. Alue on pääkaupunkiseudun luonnonläheisimpiä ja sijainniltaan erinomainen. Paikalle pääset helposti autolla, junalla tai bussilla. Meditaatio- ja kurssitila on kodikas sekä tilava rivitalohuoneisto. Tilassa (ks. kuva1 ja kuva2 sisältä) on kaikki mukavuudet sekä HiFi-tason äänentoisto ohjattuja meditaatioita varten.

Paikalle pääset

- Junalla: U/L/S/Y-junat Helsingistä (Leppävaaran ja Espoon kautta) Masalan rautatieasemalle. Junalla matka Helsingistä Masalaan taittuu noin 30-40 minuutissa junasta riippuen. Masalan rautatieasema on noin 1.2 kilometrin päässä Sundsbergin kylästä.
- Bussilla: Kampin linja-autoasemalta ja/tai Espoosta Kirkkonummen bussilla suoraan Sundsbergin kylän viereen. Matka-aika noin 30 minuuttia.
- Autolla: Helsingin keskustasta Sundsbergiin on vain 25 km, pääosin moottoritietä. Yhteydet ovat hyvät myös muualle Kehä III:a pitkin. Autojen vieraspaikkoja on Sumeliuksenkujalla. Kaksi vapaata autopaikkaa on käytettävissä myös asunnon edessä.

Käyntiosoite: Sumeliuksenkuja 4 H, 02450 Sundsberg (Kirkkonummi)
Jaakko Muhonen, gsm. 045 631 3316, email. jaakko.muhonen@selfcon.fi

Sijainti kartalla:
karttakuva


Ilmoittaudu meditaatioiltaan tästä linkistä
 
Selfconin etusivulle Sivun alkuun