Kurssi sydämen tietoisuuteen ja rauhaan sekä sieluna elämiseen
Sydäntietoisuuden vuosikurssi 2017
Sundsbergin Kartanonranta + Skype Live-yhteys


Vuosikurssi sopii sinulle, joka haluat löytää elämääsi henkisen rauhan, levollisuuden ja sydämen läsnäolon sekä oppia luomaan elämääsi henkisestä sydämestäsi käsin.

Kurssi on laaja ja syvällinen henkisen kasvun prosessi. Vuosikurssi etenee ryhmän ehdoilla ja johdattaa sinut turvallisesti askel askeleelta suurimman aarteesi äärelle, joka on Sydämesi tietoisuus.

Sydäntietoisuusvuosikurssi sisältää paljon erilaisia harjoituksia, ryhmä- ja yksilötöitä ja yli 15 erilaista sydänmeditaatiota sekä ryhmässä suoritettavan meditatiivisen työpajan. Kokoontumisten välillä pääset soveltamaan sydäntietoisuutta omassa elämässäsi käytännöllisten harjoitusten avulla.

Kurssi pidetään pienryhmässä, joka kokoontuu kerran kuukaudessa noin 3-4 tuntia kerralla. Sydäntietoisuuden vuosikurssi sisältää kymmenen kokoontumista. Kokoontumiset sovitaan ryhmän kanssa arki-iltoihin huomioiden osallistujien toiveet.

Olen tukenasi koko kurssin ajan. Sen lisäksi saa tukea ryhmältä. Käytössäsi on laaja materiaali, johon kuuluvat Sydäntietoisuus -kirja ja jokaisessa kokoontumisessa jaettavat lisämateriaalit. Tarvittaessa voit tehostaa meditaatioitasi ohjattujen sydänmeditaatio cd-levyjen tukemina. Kokoontumisissa on varattu aikaa myös keskusteluun ja harjoitusten purkamiseen sekä kokemusten jakamiseen. Teemme yhdessä matkaa Sydämen rakkauteen, rauhaan ja Valoon.

Kurssilla käsitellään käytännöllisellä tavalla mielen ja sielun dynamiikkaa, sielun luonnetta, sydäntietoisuutta käytännön elämässä, sydämen tietä, irtipäästämisen mysteeriä, anteeksiantamisen ihmettä, eheytymistä, universaalille rakkaudelle avautumista, sieluyhteyden kehittämistä, sieluna elämistä, elämäntehtävän tunnistamista, sydämen luovuutta ja paljon muuta. Teemme vuoden aikana myös paljon erilaisia sydänmeditaatioita, jotka tukevat käsiteltäviä aiheita.

Käymme kurssin loppupuolella läpi sydämestä luomisen, joka on hyvin voimakas luovuuden prosessi. Opit luomaan elämäsi sydämen viisauden johdatuksessa. Harjoittelemme myös sydämen voimameditaatioita ja korkealle rakkaudelle avautumista hyödyntäen koko ryhmän tietoisuutta.

Sydäntietoisuusvuosikurssi avaa sinua itsesi syvempään oivaltamiseen ja sieluna elämiseen. Käymme vuoden aikana läpi syvällisen henkisen prosessin, joka antaa sinulle mahdollisuuden eheytyä ja avautua sydämesi tietoisuudelle. Sydämen välityksellä universaali rakkaus ja viisaus loistavat.

Vuosikurssi kehittää sydäntietoisuutta, intuitiota, henkistä älyä, selvätietoisuutta, henkisten lainalaisuuksien ymmärtämistä, henkisen parantamisen voimia sekä eheyttää sinua kohden universaalia rakkautta ja ykseyttä. Kaikki osallistujat saavat todistuksen vuosikurssin suorittamisesta.

Sydäntietoisuuskurssi pohjautuu Sydäntietoisuus -kirjaan (Jaakko Muhonen, 2009). Vuosikurssin ohjaa Jaakko Muhonen, jolla on yli 15-vuoden kokemus henkisen kasvun ja sydäntietoisuuden kouluttajana.

Vuosikurssille voit osallistua tulemalla kokoontumisiin paikan päälle tai
Skype-ohjelmiston välityksellä mistä päin maailmaa tahansa.

Sydämellisesti tervetuloa,

Jaakko Muhonen / Selfcon


Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja sydäntietoisuudesta:

Sydäntietoisuus -kirja
Sydäntietoisuus -artikkelit
Sydänmeditaatiolevyt


Sydäntietoisuuden vuosikurssin esite

Hae tästä kansiosta vuosikurssin esite PDF-tiedostona.

Sydäntietoisuuden vuosikurssin esittelyvideo

Katso tästä vuosikurssin esittelyvideo.

Kokoontumiset ja niiden aiheet

Sisältö

Sydänmeditaatiot

1. Johdatus sydäntietoisuuteen Kurssin aloitus ja esittelyt, sielun luonne ja anatomia, henkilökohtaisten henkisen kasvun haasteiden tiedostaminen Valorukous
2. Sydäntietoisuus Sydäntietoisuus, sydän ja mieli,
sydämen tie
Sydänaktivointi ja -viritys
3. Vapautuminen Anteeksiantamisen ihme,
sydämen puhdistava voima
Anteeksiantava sydän,
sydämen pyyntö
4. Sydämelle avautuminen Sydämen kantava voima,
kiitollisuus, armo
Sydämen matka,
kiitollinen sydän
5. Irtipäästäminen Irtipäästämisen mysteeri,
antaminen ja vastaanottaminen
Irtipäästäminen,
tasapainottava sydän
6. Sydämen nykyhetki Sydämen virrassa eläminen,
sydäntietoisuus arkipäivässä
Sydämen rakkaus,
tiedostava sydän
7. Sydänyhteyden kehittäminen Intuitio, sydämen viestit, korkea tieto,
sydämen ymmärryksen kehittäminen
Sydämen viisaus,
sydämen ymmärrys
8. Sydäntyöpaja Sielun olemuksen tiedostaminen,
elämäntehtävän tunnistaminen
Valorukous,
meditatiivinen työpaja
9. Sydämestä luominen Sydämestä luomisen prosessi Sydämen tie,
luova sydän
10. Sydämen voimameditaatiot Sydämen parantava voima,
korkealle rakkaudelle avautuminen
Sielunkotimeditaatio,
Valoportaalimeditaatio

Sydäntietoisuuden
vuosikurssi
Kurssi sisältää alustuksia, ryhmä- ja yksilötöitä, keskustelua, erilaisia harjoituksia, ryhmässä suoritettavan meditatiivisen työpajan sekä yli 15 ohjattua sydänmeditaatioita. Kurssi pidetään pienryhmässä, joka kokoontuu kymmenen kertaa noin kerran kuukaudessa 3-4 tuntia kerralla. Olen tukenasi koko vuosikurssin ajan Facebook-ryhmän välityksellä, sähköpostitse ja myös tarvittaessa Skype-puheluina.
Paikka ja/tai Skype-osallistuminen Sydäntietoisuuskurssi pidetään rauhallisessa ja idyllisessä Sundsbergissa (www.sundsberg.com). Sundsbergin Kartanonranta sijaitsee Espoon ja Kirkkonummen rajan tuntumassa Espoonlahden rannalla. Alue on pääkaupunkiseudun luonnonläheisimpiä ja sijainniltaan erinomainen.

Sundsbergin Kartanonrannan kurssitilassa on ammattitasoiset kuva- ja äänentoistolaitteet. Tämä tekee mahdolliseksi sen, että voit osallistua kurssille myös
omalta tietokoneeltasi Skype-ohjelmiston välityksellä Suomesta tai sen ulkopuolelta. Skype-ohjelma mahdollistaa ilmaisen videoääniyhteyden internetin välityksellä. Lue tästä tietoa Skypestä

Paikalle pääset:

- Junalla: U/L/S/Y-junat Helsingistä (Leppävaaran ja Espoon kautta) Masalan rautatieasemalle. Junalla matka Helsingistä Masalaan taittuu noin 30-40 minuutissa junasta riippuen. Masalan rautatieasema on noin 1.2 kilometrin päässä Sundsbergin kylästä.
- Bussilla: Kampin linja-autoasemalta ja/tai Espoosta Kirkkonummen bussilla suoraan Sundsbergin kylän viereen. Matka-aika noin 30 minuuttia.
- Autolla: Helsingin keskustasta Sundsbergiin on vain 25 km, pääosin moottoritietä. Yhteydet ovat erinomaiset myös muualle Kehä III:a pitkin. Autojen vieraspaikkoja on Sumeliuksenkujalla ja kaksi autopaikkaa asunnon edessä.

Käyntiosoite:
Sumeliuksenkuja 4 H, 02450 Sundsberg (Kirkkonummi)
Sijainti kartalla:
karttakuva
Ajankohta Ensimmäinen kokoontuminen pidetään helmi-maaliskuussa 2017 klo 17:30-20:30 yhdessä sovittuna päivänä. Kokoontumiset sovitaan ryhmän kanssa arki-iltoihin huomioiden osallistujien toiveet.
Hintatiedot Vuosikurssin hinta on 580 euroa (sis. alv), josta 80 euroa on varausmaksu. Jos osallistut Skypellä, niin hinta on 400 euroa. Loput kurssimaksusta (varausmaksun jälkeen) voi maksaa sovituissa maksuerissä. Vuosikurssille otetaan mukaan kaksi ihmistä puoleen hintaan (opiskelija, työtön, muu syy). Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, jos haluat pyytää 50% alennusta vuosikurssista.
Kurssimateriaali Sydäntietoisuus -kirja ja Sydäntietoisuus -kansio, joka täyttyy kokoontumisten yhteydessä jaettavilla harjoitus-, lisä- ja esitysmateriaalilla. Sydänmeditaatio CD-levyt MP3-muodossa: Sydänmeditaatio Vol 1 (Sydänaktivointi), Sydänmeditaatio Vol 2 (Sydämen kantava voima), Sydänmeditaatio Vol 3 (Kiitollisuus) ja Sydämen tie.
Ilmoittautuminen Ilmoittaudu Sydäntietoisuuden vuosikurssille sähköpostitse Jaakolle:
jaakko.muhonen@selfcon.fi
Selfconin etusivulle Sivun alkuun