Etusivu

A R T I K K E L I T

Meditaatio

Itsen oivaltaminen

Moniulotteinen
hiljaisuus


Intuitio ja sen kehittäminen

Rukoilemisen merkitys

Luova Elämä

Oivalluskyky 1

Oivalluskyky 2

Tahto ja
henkisyys


Tasapaino

Henkisyys

Elämäntehtävä

Mielen
rakentuminen


Sydämen
meditaatiot


Henkinen äly

Itsetuntemus

Suru ja kriisi

Itsekasvatus

Luonnon lait


H A R J O I T T E E T

Sydänmeditaatio

Valomeditaatio

Onnellisuus

Kiitollisuus

Tietoisuus

[Antaminen]

Totuudellisuus
ANTAMINEN


Ajatus Ihminen saa sitä, mitä hän antaa.

Tarkoitus Harjoituksen tarkoitus on oppia käytännössä antamisen universaali laki. Saat sitä, mitä annat. Mitä enemmän annat, sitä enemmän saat. Maailmankaikkeuden runsauden salaisuus on antaminen. Saat osaksesi vihaa, jos vihaat. Muut ihmiset kunnioittavat sinua, jos käyttäydyt kunnioittavasti muita ihmisiä kohtaan. Herätät epäilystä, jos epäilet. Olet rakastettu, jos rakastat.

Antaminen on ehtymättömän maailmankaikkeuden olemus. Maailmankaikkeus toimii antamisen periaatteen ohjaamana. Antaminen ja vastaanottaminen tekevät mahdolliseksi energian kierron. Elämä kukoistaa heti, kun energia kiertää. Antaminen liittyy sieluun, joka on ihmisen jumalallinen olemus. Sielu voi antaa rajattomasti, koska sielu on yhteydessä ehtymättömään kosmiseen rakkauteen. Harjoitus opettaa meitä oivaltamaan antamisen toisesta näkökulmasta. Antaminen ei ole pois meiltä, sillä aina kun annat, saat lisää.

Käyttö Harjoitus on tarkoitettu käytettäväksi normaalin elämän ja arkipäivän keskellä. Käytä harjoitusta aina, kun sinulla on mahdollisuus antaa. Anna pyyteettömästi hyvästä sydämestäsi vaikka tiedät, että saat kaiken takaisin maailmankaikkeudelta. Anna nöyrästi ja vaatimattomasti. Iloitse jokaisesta mahdollisuudesta antaa ja auttaa muita.

Kuvaus 1. Antaminen. Anna muille sitä, mitä haluat itsellesi annettavan.

Päätä ensin, mitä haluat elämän antavan sinulle. Haluatko elämääsi enemmän rakkautta, iloa, vapautta, onnellisuutta, viisautta, arvostusta vai kenties lisää tietoa ja ymmärrystä.

Sovita tämän jälkeen mielihalusi sielun tarpeiden ja visioiden kanssa yhteen. Jos et saa elämältä sitä, mitä haluat, mielihalusi ovat ristiriidassa sielun päämäärien kanssa. Mielihalusi on sielun kanssa tasapainossa, kun halusi ja tavoitteesi edistävät yhteistä hyvää. Varmistu siitä, että mielihalusi edistää ykseyttä.

Lopuksi anna sitä, minkä haluat elämässäsi lisääntyvän. Anna enemmän rakkautta muille, jos haluat enemmän rakkautta elämääsi. Jaa muille viisautta, jos haluat olla viisas. Luo paljon, jos haluat luovuutesi lisääntyvän. Anna kaikille kaikilla mahdollisilla tavoilla aina, kun voit.

Varmistu, että annat puhtaasta sydämestäsi. Muista, että maailmankaikkeutta ei voi huijata. Pyyteetön antaminen on tie runsauden lähteelle.

Huomiot Tämä harjoitus on sielun perusharjoituksia. Olemme tulleet maailmaan antamaan ja jakamaan sielumme ehtymätöntä rakkautta. Olemme maailmassa muita varten ja muut ovat maailmassa meitä varten.

Vastavuoroisen elämän kolme perusvoimaa ovat antaminen, pyytäminen ja vastaanottaminen. Nämä kolme voimaa tekevät mahdolliseksi henkisen kasvun ja kehittymisen.

- Jaakko Muhonen / Tietoisuuden synteesi / Antaminen -